Despre noi

Viva Pharma Distribution  este o companie cu capital exclusiv romanesc, declarandu-si orientarea strategica catre domeniul farmaceutic si concentrandu-si atentia spre piata suplimentelor alimentare, cosmeticelor si dispozitivelor medicale.

Investitiile companiei sunt indreptate spre imbunatatirea si extinderea continua a portofoliului de produse, avand ca principal obiectiv sustinerea unei vieti sanatoase. Gama ce se afla sub brandul Viva Pharma Distribution este una complexa si acopera o varietate mare de arii terapeutice: produse repelente impotriva insectelor, antiseptice, pentru tuse si gat, dermato-cosmetice, laxative, vitamine si minerale  etc.

Toate produsele noastre intrunesc standardele europene de productie si sunt inregistrate, sau notificate, dupa caz, la autoritatile competente din Romania.

Acest formular colecteaza e-mail-ul dumneavoastra pentru a ne putea permite sa va raspundem. Datele dvs. personale, aşa cum sunt ele colectate mai sus, vor fi utilizate numai pentru a răspunde solicitării trimise. Nu vom folosi datele în alte scopuri.
Prin completarea si trimiterea lui va dati acordul cu cele de mai sus si politica de confidentialitate a site-ului www.parasites.ro.


Pentru intrebari si sugestii:


Soseaua Ciorogarlei, nr. 145, sat Bacu, comuna Joita, judet Giurgiu, Romania

+40.212.693.204

office@vivapharma.ro