Nota Importanta


Paduchii de cap nu pot dezvolta rezistenta la produs, deoarece acesta are o actiune care nu e bazata pe utilizarea de substante chimice.

Cu toate acestea, persoanele tratate se pot reinfesta de la indivizi carora nu li s-a administrat tratamentul (de exemplu, la scoala sau la gradinita). In cazul acesta, puteti folosi din nou Samponul SantaDerm ParasiteS, fara niciun risc. Va fi la fel de eficient!


Sarcina si alaptatul


Nu exista niciun fel de contraindicatie de a folosi produsele SantaDerm ParasiteS in cazul femeilor insarcinate. Cu toate acestea, daca sunteti insarcinata sau alaptati, este recomandat intotdeauna sa cereti sfatul medicului sau farmacistului inainte sa folositi un produs.

Samponul Tratament SantaDerm ParasiteS

Samponul SantaDerm ParasiteS este testat clinic si s-a dovedit a fi un tratament eficace impotriva paduchilor de cap si oualor acestora, prevenind pediculoza.

Samponul SantaDerm ParasiteS nu contine insecticide de natura chimica, prin urmare paduchii de cap nu pot dezvolta rezistenta la ingredientele sale.

Cum se foloseste Samponul Tratament SantaDerm ParasiteS?

Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati instructiunile de mai jos, pas cu pas.

Pasul 1

Verificati existenta paduchilor de cap.

Folositi pieptenele anti-paduchi din cutie (acesta este disponibil doar impreuna cu samponul tratament de 150 ml) sau un alt pieptene cu dinti fini si desi, pentru a verifica existenta paduchilor la fiecare membru al familiei, preferabil la lumina zilei. Tratamentul se administreaza tuturor celor la care este dovedita prezenta parazitilor pentru a evita reinfestarea.

Parul uscat este mai usor de examinat.

Pentru inceput, pieptanati-va pentru a descurca tot parul, apoi verificati-l suvita cu suvita. Verificati la radacina parului, dupa urechi si parul de la ceafa. Acestea sunt zonele unde se gasesc de obicei paduchii si ouale lor. Clatiti pieptenele dupa fiecare folosire in apa calduta cu sapun, pentru a evita reinfestarea.

Pasul 2

Agitati flaconul inainte de utilizare!

Aplicati Samponul Tratament SantaDerm ParasiteS.

Se aplica pe par, acordand o atentie speciala zonei cefei, urechilor si crestetului capului.

Lasati sa actioneze timp de 10-15 minute. Este extrem de important pentru succesul tratamentului. Clatiti apoi cu apa.

Separati parul in suvite cat mai subtiri, in asa fel incat scalpul sa fie vizibil. Pieptanati fiecare suvita astfel rezultata.

Cu ajutorul pieptenului, indepartati toti paduchii si/sau ouale pe care le gasiti.

Pieptanati fiecare suvita astfel rezultata, cat mai aproape de scalp.

Pentru a evita reinfestarea, curatati pieptenele dupa aplicarea pe fiecare suvita. Pieptanati intotdeauna pornind de la radacina spre varf.

Pasul 3

Este esentiala repetarea tratamentului dupa 3 sau 4 zile, chiar daca spray-ul impotriva paduchilor este utilizat doar in scop preventiv.

Nu exista niciun risc in repetarea tratamentului.

Nu uitati sa decontaminati mediul inconjurator. Spalati hainele, asternuturile de pat, prosoapele si alte obiecte (perii de par, piepteni, etc.) care au intrat in contact direct cu scalpul, la 60°C. Pentru a evita recontaminarea, se poate utiliza un produs biocid impotriva paduchilor pentru suprafete si spatii inchise.

Aspirati cu atentie casa si masina, apoi aruncati sacul aspiratorului.

*Aceste produse sunt Dispozitive Medicale. Cititi întotdeauna eticheta si informatiile despre produs înainte de utilizare.