Ingrediente


Apa, Citriodiol®, Propilen glicol, Polisorbat 80, PEG-150 Distearat.

Ingredient activ: Citriodiol® (CAS 1245629-80-4) in concentratie de 12,5% (125ml/L).

Spray REPELENT IMPOTRIVA TANTARILOR SI A CAPUSELOR

  • Contine ingredient activ natural
  • Poate fi utilizat atat de catre adulti, cat si pentru copii cu varsta mai mare de 3 luni
  • Eficienta dovedita
  • Prietenos cu mediul inconjurator

Actiune


SantaDerm ParasiteS SPRAY REPELENT IMPOTRIVA TANTARILOR SI A CAPUSELOR este un produs biocid repelent destinat respingerii tantarilor (Culex pipiens) si a capuselor (Ixodes ricinus), continand ca ingredient activ Citriodiol®, un produs natural care este un amestec de cis- si trans p-mentane-3-8diol, extras dintr-o specie de Eucalipt (Eucaliptus citriodora).

Ingredientul activ al produsului - Citriodiolul® este obtinut din ulei si extract de Eucalipt (lemon) cu actiune repelenta impotriva insectelor, actiune dovedita in urma studiilor efectuate atat pe acest ingredient activ, cat si pe Spray-ul SantaDerm ParasiteS repelent impotriva tantarilor si a capuselor.

Timpul de actiune al spray-ului repelent este 6-8 ore, timp care a fost stabilit in urma efectuarii testelor de eficacitate pe produs.

Daca zona intepata de tantari sau capuse este agresata prin scarpinare, leziunea produsa se poate infecta, ceea ce duce la complicatii. Daca ati fost intepat de aceste insecte hematofage, aplicati imediat pe locul intepaturii SantaDerm ParasiteS Gel Calmant pentru intepaturile de insecte care, prin continutul de uleiuri esentiale, diminueaza senzatia de mancarime, avand efect antiinflamator si calmand durerea.


Utilizare


Durata de eficienta a produsului este de 6-8 ore.

Pulverizati produsul ca atare (nediluat) pe piele, pe haine sau pe suprafetele de pe care doriti sa indepartati tantarii sau capusele, de la o distanta de aproximativ 20-25 cm pana cand suprafata este complet umeda si lasati sa se evapore. Evitati pulverizarea produsului in directia ochilor. Cantitatea de produs pentru o utilizare difera in functie de marimea suprafetei pe care se aplica.

Poate fi utilizat atat de adulti, cat si pentru copii cu varsta mai mare de 3 luni.

*Utilizati în siguranta produsele biocide. Cititi întotdeauna eticheta si informatiile despre produs înainte de utilizare.