Termeni si conditii

Acest site apartine si este administrat de compania SC VIVA PHARMA DISTRIBUTION SRL, cu sediul in Bucuresti.

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli.

Utilizarea acestui site implica acceptarea implicita si integrala a termenilor si conditiilor de utilizare descrise in continuare. In cazul neacceptarii termenilor si conditiilor de utilizare, nu utilizati site-ul curent.

Prin vizionarea oricarei pagini de internet de pe site-ul www.parasites.ro declarati ca sunteti de acord cu faptul ca toate informatiile si specificatiile serviciilor prezentate NU reprezinta oferte ferme din partea SC VIVA PHARMA DISTRIBUTION SRL, fiind informatii orientative care vor putea fi modificate / adaptate in orice moment in functie de interesele sale, fara instiintarea prealabila. De asemenea, acceptati faptul ca SC VIVA PHARMA DISTRIBUTION SRL nu poate fi tinuta responsabila in urma schimbarilor intervenite in orice moment pe site-ul www.parasites.ro. Pentru o informare completa asupra produselor si serviciilor noastre, va rugam sa va adresati echipei noastre, in pagina de contact.

Continutul site-ului:

Elementele de identificare si operare ale site-ului (imagini, texte, simboluri, elemente de grafica, programe, baze de date) si datele de identificare ale produselor oferite spre vanzare (imagini, texte, simboluri) - sunt proprietatea SC Viva Pharma Distribution SRL si a furnizorilor sai si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC Viva Pharma Distribution SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo. 

Limitarea raspunderii:

Acest website a fost creat si este actualizat in permanenta, avand un caracter informativ. SC VIVA PHARMA DISTRIBUTION SRL nu poate fi tinuta responsabila in cazul unor eventuale erori aparute in continutul site-ului. Compania are dreptul de a schimba, actualiza, restrictiona accesul la o parte din continut sau inchide acest website in orice moment, fara a avea obligatia de a notifica in prealabil.

Acest site contine link-uri catre alte site-uri. SC VIVA PHARMA DISTRIBUTION SRL nu are nici o contributie sau influenta asupra design-ului si continutului acestor site-uri si, de aceea, SC VIVA PHARMA DISTRIBUTION SRL nu poate fi tinuta responsabila pentru continutul informativ sau grafic al acestor pagini. Link-urile catre alte site-uri au rol informativ.

Utilizarea site-ului nostru nu se constituie intr-o obligatie contractuala intre utilizator si SC VIVA PHARMA DISTRIBUTION SRL. Informatia continuta in acest site are ca scop doar prezentarea produselor si serviciilor noastre catre vizitatorii interesati de acestea. Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru deciziile pe care le ia o persoana numai pe baza informatiilor continute in site, pentru ca acesta nu poate inlocui recomandarile individuale care se fac de la caz la caz.

Copyright (drepturi de autor):

Intregul continut al site-ului www.parasites.ro, detinut de SC VIVA PHARMA DISTRIBUTION SRL, texte si imagini, este protejat de copyright. Orice tip de utilizare a informatiilor din acest site (reproducere, editare, traducere, procesare sau stocare de continut in baze de date sau alte medii electronice) in afara de ceea ce este admis in legislatia in vigoare referitoare la drepturile de autor, este permis numai cu acordul prealabil, in scris, al SC VIVA PHARMA DISTRIBUTION SRL.

Fara acordul SC VIVA PHARMA DISTRIBUTION SRL este interzisa folosirea in scop comercial a continutului site-ului, transferul, introducerea, modificarea sau stergerea datelor continute ori restrictionarea accesului la aceste date. Nerespectarea acestor conditii atrage raspunderea in conformitate cu prevederile legii nr. 8/1996.