SantaDerm ParasiteS – Tratament impotriva paduchilor

3 ingrediente active

Ulei de Andiroba

 • Provine dintr-o planta din jungla amazoniana
 • Respinge insectele hematofage
 • Este un insecticid natural care omoara paduchii si ouale lor

Quassia Amara

 • Ataca exoscheletul chitinos al lindinilor si paduchilor
 • Permite desprinderea cu usurinta a oualor si paduchilor de pe firul de par

Ulei de Neem

 • Actioneaza precum un insecticid natural
 • Produce infertilitatea oualor
 • Inhiba biosinteza de chitina
 • Inhiba comportamentul de hranire

Tripla Actiune


 • Eliminarea paduchilor si lindinilor prin actiunea comuna a celor 3 ingrediente active.
 • Eliminarea si distrugerea oualor gratie extractului de Quassia Amara.
 • Crearea unui mediu nefavorabil pentru prezenta paduchilor si oualor datorita uleiurilor care actioneaza ca repelent.

SAMPON TRATAMENT PADUCHI

50 ml & 150 ml + PIEPTENE CADOU

Samponul SantaDerm ParasiteS este testat clinic si s-a dovedit a fi un tratament eficace impotriva paduchilor de cap si oualor acestora, prevenind pediculoza.

Samponul SantaDerm ParasiteS nu contine insecticide de natura chimica, prin urmare paduchii de cap nu pot dezvolta rezistenta la ingredientele sale.

Samponul SantaDerm ParasiteS poate fi utilizat pentru tratamentul pediculozei si pentru a preveni infestarea cu paduchi si lindini.

Mai mult

SPRAY TRATAMENT PADUCHI

100 ml

Spray-ul SantaDerm ParasiteS este testat clinic si s-a dovedit a fi un tratament eficace impotriva paduchilor de cap si oualor acestora, prevenind pediculoza.

Cu doar cateva pulverizari scapati DEFINITIV de pediculoza.

Formula speciala a fost creata pentru a fi utilizat cu incredere pe parul copiilor cu varsta de peste 3 ani. Sigur, cu ingrediente vegetale active, acesta este o arma extrem de eficienta impotriva paduchilor.

Mai mult

SPRAY REPELENT PADUCHI - PENTRU SUPRAFETE

100 ml

Este un produs biocid repelent destinat spatiilor populate de adulti si copii cu varsta mai mare de 3 luni, pentru respingerea paduchilor. Produsul contine ca ingredient activ Citriodiol®, un ingredient natural care este o mixtura de cis- si trans p-mentane-3-8diol, extras dintr-o specie de eucalipt (Eucaliptus citriodora).

Mai mult

SantaDerm ParasiteS - Eficacitate


Testul de eficacitate a fost realizat cu sprijinul Institutului National de Cercetare - Cantacuzino astfel:

Vezi rezultatele testului de eficacitate

Ce ar trebui sa stim despre paduchii de cap?

Paduchii de cap sunt insecte mici, fara aripi, de culoare galbena pana la maro, care traiesc exclusiv in par si se hranesc cu sange. Se deplaseaza folosindu-si cele trei perechi de picioare, care le permit sa se agate de firele de par.

Un paduche adult ajunge la dimensiunea de 3-4 mm lungime.

Femela traieste intre doua si trei luni si produce, pe perioada vietii, intre 200 si 300 de oua, cunoscute si sub denumirea de lindini, care au dimensiuni mici si o forma ovala. Acestea adera la firul de par printr-o substanta puternic adeziva produsa de femela in momentul depunerii oualor.

Ouale eclozeaza dupa sapte zile si insecta ajunge la maturitate in 10 zile.

Cand sug sangele, paduchii isi injecteaza saliva in scalp, generand o reactie de hipersensibilitate, insotita de mancarimi si iritatii severe.

Infectia cu paduchi poate avea loc intr-un mod direct, de exemplu, de la cap la cap, sau indirect, prin schimbul de palarii, casti, sau prin utilizarea de piepteni sau lenjerii de pat comune. Paduchii nu traiesc departe de pielea capului mai mult de 2-3 zile.

Diagnosticul este confirmat prin examinarea atenta a parului, in cautarea paduchilor sau a oualor, mai usor de depistat. Controlul se face mai ales atunci cand avem senzatia de mancarime a scalpului sau atunci cand in colectivitati (gradinite, scoli) exista epidemii de pediculoza.