Nota Importanta


Paduchii de cap nu pot dezvolta rezistenta la produs, deoarece acesta are o actiune care nu este bazata pe utilizarea de substante chimice.

Cu toate acestea, persoanele tratate se pot reinfecta de la indivizi carora nu li s-a administrat tratamentul (de exemplu, la scoala sau la gradinita). In cazul acesta, puteti folosi din nou Spray-ul SantaDerm ParasiteS, fara niciun risc. Va fi la fel de eficient!


Sarcina si alaptarea


Nu exista niciun fel de contraindicatie de a folosi produsele SantaDerm ParasiteS in cazul femeilor insarcinate. Cu toate acestea, daca sunteti insarcinata sau alaptati, este recomandat intotdeauna sa cereti sfatul medicului sau farmacistului inainte sa folositi un produs.

Spray-ul Tratament SantaDerm ParasiteS

Spray-ul SantaDerm ParasiteS poate fi utilizat pentru tratamentul pediculozei si pentru a preveni infestarea cu paduchi si lindini. Este recomandat pentru intreaga familie si poate fi utilizat in mod frecvent, fara risc pentru sanatate.

Cele 3 actiuni eficiente ale Spray-ul SantaDerm ParasiteS sunt:

  • Eliminarea paduchilor si lindinilor prin actiunea comuna a celor 3 ingrediente active.
  • Eliminarea si distrugerea oualor gratie extractului de Quassia Amara.
  • Crearea unui mediu nefavorabil pentru prezenta paduchilor si oualor datorita uleiurilor care actioneaza ca repelent.

Cum se foloseste Spray-ul Tratament SantaDerm ParasiteS?

Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati instructiunile de mai jos, pas cu pas.

Pasul 1

Verificati existenta paduchilor de cap.

Folositi pieptenele anti-paduchi din cutie (acesta este disponibil doar impreuna cu samponul tratament de 150 ml) sau un alt pieptene cu dinti fini si desi, pentru a verifica existenta paduchilor la fiecare membru al familiei, preferabil la lumina zilei. Tratamentul se administreaza tuturor celor la care e dovedita prezenta parazitilor pentru a evita reinfestarea.

Parul uscat e mai usor de examinat.

Pentru inceput, pieptanati-va pentru a descurca tot parul, apoi verificati-l suvita cu suvita. Verificati la radacina parului, dupa urechi si parul de la ceafa. Acestea sunt zonele unde se gasesc de obicei paduchii si lindinile. Clatiti pieptenele dupa fiecare folosire in apa calduta cu sapun, pentru a evita reinfestarea.

Pasul 2

Aplicati Spray-ul Tratament SantaDerm ParasiteS.

Tineti spray-ul la aproximativ 10 cm distanta de par, actionati mecanic pompa si pulverizati uniform, cu atentie, o cantitate suficienta de solutie SantaDerm ParasiteS pe parul uscat.

Asigurati-va ca umeziti tot parul si scalpul. Datorita consistentei sale, solutia aplicata ramane pe suprafata pulverizata, fara a se scurge. Apoi masati bine de la radacini spre varfuri, acordand o atentie deosebita zonei gatului si celei din spatele urechilor. Lasati sa actioneze timp de 10 - 15 minute.

Spalati parul cu Samponul SantaDerm ParasiteS pentru paduchi sau cu un sampon obisnuit si clatiti bine. Spalati din nou, daca este necesar.

Pentru optimizarea tratamentului este indicat sa pieptanati parul inca umed, cu un pieptene obisnuit, apoi suvita cu suvita, utilizand un pieptene special anti-paduchi, cu dinti flexibili si desi din otel. Separati parul in suvite cat mai subtiri, in asa fel incat scalpul sa fie vizibil.

Pieptanati fiecare suvita astfel rezultata.

Cu ajutorul pieptenului, indepartati toti paduchii si/sau lindinile pe care le gasiti.

Pentru a evita reinfestarea, curatati pieptenele dupa aplicarea pe fiecare suvita. Pieptanati intotdeauna pornind de la radacina spre varf.

Pasul 3

Este esentiala repetarea tratamentului dupa 3 sau 4 zile, chiar daca spray-ul impotriva paduchilor este utilizat doar in scop preventiv.

Nu exista niciun risc in repetarea tratamentului.

Nu uitati sa decontaminati mediul inconjurator. Spalati hainele, asternuturile de pat, prosoapele si alte obiecte (perii de par, piepteni, etc.) care au intrat in contact direct cu scalpul, la 60°C. Pentru a evita recontaminarea, se poate utiliza un produs biocid impotriva paduchilor pentru suprafete si spatii inchise.

Aspirati cu atentie casa si masina, apoi aruncati sacul aspiratorului.

*Aceste produse sunt Dispozitive Medicale. Cititi întotdeauna eticheta si informatiile despre produs înainte de utilizare.